Vinteraktiviteter

Under vinterhalvåret anordnar klubben aktiviteter så att medlemmarna tvingas ut ur sina hobbyrum för att få lite frisk luft och träffa de andra medlemmarna.

Månadsmöte: Under våren 2016 har vi försöksverksamhet med lite mer anspråkslösa medlemsmöten bara för att träffas, snacka och fika under vinterhalvåret.

Inomhusflygning: Klubben anordnar inomhusflygning på söndagar i Berga sporthall hela vintern och vid tillfälle i den större fotbollshallen när där finns plats. Klubben har hög aktivitet vid dessa tillfälle med 10-15 flygare på plats och oftast fullständigt kaos i luften. Klubben förordar EPP-kärror vid dessa flygningar för de måste tåla tuffa tag.

Följande datum och tider gäller för inomhusflygning

Inomhusflygning You Tube

Nyttårsflygning: Flygning den sista dagen på året är nu mer en tradition i ESLÖVSMFK.
Vi träffas på flygfältet den 31 december klockan 11.00
Val av flygplan gör man utefter vind och väder, så ta gärna med något som kan flyga i dimma och blåst