Vill du bli medlem ?

Skriv då ett mail till kassören (Bo Hanson kassor@eslovsmfk.se ) med namn, kontaktuppgifter samt födelsedatum och berätta lite om dina modellflygerfarenhet (om du har några d.v.s), så får du ett svarsmail med inbetalningsuppgifterna du behöver.

Medlemsavgiften för 2018 är

150:-- för juniorer upp till 20 års ålder (födda 1995 eller senare)

550:-- för yrkesverksamma

450:-- för seniorer, födda 1950 eller tidigare

Då ingår ett medlemskap i Svenska RC-flygförbundet, se deras hemsida rcflyg.se, och då får du också den ansvarsförsäkring som krävs för flygning på vårt och andra klubbars fält.

Du som bara vill stödja vår klubb ekonomiskt kan bli supportmedlem för 150 kr.

Om du redan är medlem i en RCFF- eller SMFF-ansluten klubb och har en giltlig ansvarsförsäkring hos någon av dem, så kan du ansöka om ett gästmedlemskap hos oss. Avgift enlig ovan -100:-- dvs 50:--/450:--/350:--. Skicka in uppgifter till kassören enligt ovanstående och komplettera med namnet på huvudklubben som du har din försäkring genom. Är du ansluten till SMFF så vill vi gärna ha ditt medlemsnummer också.